Återbetalnings- och returpolicy

Köpvillkor

Allmänna villkor
GetTested erbjuder ett brett utbud av hälsoanalyser till privatpersoner och företag. Vi samarbetar med ett antal underleverantörer av medicinsk laboratorieverksamhet för analys av proverna.

Senast uppdaterad: 20 maj 2023

För att beställa våra analyser måste du vara minst 18 år gammal, personer under 18 år behöver föräldrarnas tillstånd.
GetTested är inte en ersättning för traditionell sjukvård. Vid eventuella problem bör du alltid kontakta sjukvården.
När du gör din beställning accepterar du våra köpvillkor.

Testresultat
Du kommer att få ditt testresultat digitalt via inloggningen du skapade när du registrerade ditt test. Svarstiden varierar för olika analyser, information om hur lång svarstid din analys tar, finns på produktsidan. Du som kund är ansvarig för att registrera ditt unika test-ID för att få ditt analyssvar. Dina analyssvar skickas krypterat med ID-verifiering för maximal säkerhet.

Frakt- och leveransvillkor
Frakt tillkommer med 40 kr.

Våra produkter skickas till den adress du angav vid beställning. Du som kund är ansvarig för att ange korrekta adressuppgifter vid beställning. Om du inte har mottagit din leverans inom 10 arbetsdagar, vänligen kontakta oss på hello@gettested.se så hjälper vi dig.

Priser och betalning
Alla priser anges i SEK inklusive moms.

Betalning sker med kortbetalning via betalningsleverantören Stripe, som accepterar VISA, Mastercard eller AMEX.

Ångerrätt

Du som kund har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar gälla den dag du mottog dina varor. Ångerrätten gäller endast för analyser som inte har skickats till laboratoriet för analys och där testkitet, inklusive det förfrankerade kuvertet, inte har använts. Kontakta hello@gettested.se för att utöva din ångerrätt och få mer instruktioner. Om du inte returnerar allt i originalskick, förbehåller vi oss rätten att dra av beloppet för återbetalningen för att täcka kostnaderna för materialkostnaden.

Vi ber dig att noggrant följa instruktionerna. Om du, mot förmodan, behöver mer material för att utföra ditt test, kan du köpa det själv i vår webbutik. Detta eftersom vi har pressat priserna till det yttersta för att du som kund ska få det bästa erbjudandet på marknaden.

Vid ångerrätt återbetalar vi dig inom 30 dagar från den dag du mottog varan. Eventuella frakt- och returkostnader bärs av kunden och återbetalas inte.

Om du som kund har använt ditt testkit och ångrar ditt köp efter det, tar vi ut en kostnad på 150 kr för testkitet och 40 kr för frakten (totalt 190 kr) som dras av från det totala beloppet vi återbetalar dig, detta för att täcka kostnaden för provmaterialet.

Klagomål
Om den vara du har mottagit är skadad eller om du har fått fel vara, vänligen kontakta hello@gettested.se så snart som möjligt så hjälper vi dig.

Vi ber dig att noggrant följa instruktionerna. Om du mot förmodan behöver mer material för att utföra ditt test, vänligen kontakta hello@gettested.se.

Vid tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kundintegritet
Den personliga information du lämnar i samband med ditt köp lagras så att vi kan fullfölja vårt avtal om tjänster eller produkter gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till informationen vi har registrerat om dig. Kontakta oss på hello@gettested.se om någon information är felaktig och vi kommer att korrigera eller ta bort den.

Om du har valt att ta emot våra nyhetsbrev kommer vi också att behandla dina personuppgifter för att skicka information om vår verksamhet till dig.

Övrigt
GetTested förbehåller sig rätten att göra eventuella prisändringar och är inte ansvarigt för eventuella fel som kan tillskrivas ett laboratorium som används för provtagning och analys.

GetTested förbehåller sig rätten att göra fel i artikelinformationen.