Hjälp att tolka resultat – Formulär

Hjälp att tolka resultat – Formulär

Har du redan köpt till vår tjänst ”hjälp att tolka ditt resultat”? Perfekt då ska du ange dina uppgifter på denna sida, så kommer du i direktkontakt med våra specialister.

Men först lite kort om processen.

  • Du får ditt test-resultat, läser det, och därefter besöker du denna sida för mer support och förståelse. Kanske undrar du om vilka steg som är bäst för dig att ta nu – baserat på dina resultat – eller vill ha hjälp att förstå vad resultatet faktiskt säger.
  • Du anger dina uppgifter i vårt formulär, inklusive eventuella frågor och funderingar, bifogar din/dina resultatrapporter, och därefter återkommer vi till dig inom 2-3 arbetsdagar.
  • Vi återkopplar till dig på e-post eller föreslår ett video-möte (beroende på komplexitet), och ger input baserat på vår erfarenhet och kompetens. Du kommer därefter ha möjlighet att bolla / ställa uppföljningsfrågor inom rimliga gränser.

Tänk även på att du behöver kryssa i ett godkännande, om att vi får titta på din/dina resultatrapporter, för att kunna komma med våra råd / synpunkter.

Du som beställt tolkning av östrogen/progesterontest, ange gärna var i din menscykel provet togs, alternativt om du är i klimakteriet.

    Ange dina kontaktuppgifter