Beställningar innan kl 14 skickas samma dag
Välj en sida

Hjälp att tolka resultat – Formulär

Har du redan köpt till vår tjänst ”hjälp att tolka ditt resultat”? Perfekt då ska du ange dina uppgifter på denna sida, så kommer du i direktkontakt med våra specialister.

I denna tjänst samarbetar vi med 2Heal (2heal.se) som erbjuder ett helhetsperspektiv på din hälsa med djupgående analys, färre läkemedelsrecept och personlig guidning. Dvs du kommer att bli kontaktad av en läkarmottagning som har all den kompetens som du behöver (läkare, nutritionister, hälsocoacher, näringsterapeuter med flera), för att förstå din hälsa på bästa sätt.

Men först lite kort om processen.

 

  • Du får ditt test-resultat, läser det, och därefter besöker du denna sida för mer support och förståelse. Kanske undrar du om vilka steg som är bäst för dig att ta nu – baserat på dina resultat – eller vill ha hjälp att förstå vad resultatet faktiskt säger.
  • Du anger dina uppgifter i vårt formulär, inklusive eventuella frågor och funderingar, bifogar din/dina resultatrapporter, och därefter återkommer vi till dig inom 2-3 arbetsdagar.
  • Vi återkopplar till dig på e-post, och ger input baserat på vår erfarenhet och kompetens. Du kommer därefter ha möjlighet att bolla / ställa uppföljningsfrågor inom rimliga gränser.

 

Tänk även på att du behöver kryssa i ett godkännande, om att vi får titta på din/dina resultrapporter, för att kunna komma med våra råd / synpunkter.

Du som beställt tolkning av östrogen/progesterontest, ange gärna var i din menscykel provet togs, alternativt om du är i klimakteriet.

    Ange dina kontaktuppgifter