Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänna Köpvillkor
Get Tested International AB erbjuder ett brett urval av hälsoanalyser till privatpersoner och företag. Vi samarbetar med ett flertal underleverantörer av medicinsk laboratorieverksamhet för analys av proverna.

För att beställa våra analyser måste du vara minst 18 år, personer under 18 år behöver ha målsmans tillstånd.

Get Tested International AB är inte ett substitut till traditionell sjukvård. Vid eventuella problem ska du alltid kontakta sjukvården.

När du genomför din beställning godkänner du våra köpvillkor.

Provsvar
Ditt provsvar erhåller du digitalt via den inloggning du skapat när du registrerade ditt test. Svarstiden varierar för olika analyser, information om hur lång svarstid som din analys tar, finns på produktsidan. Du som kund är ansvarig för att registrera ditt unika test-ID för att kunna erhålla ditt analyssvar. Dina analyssvar skickas krypterat med id-verifikation för högsta säkerhet.

Gällande CE-märkning
Alla snabbtester vi erbjuder bär en CE-märkning, antingen som självtester eller för användning av vårdpersonal. Ett CE-märkt självtest innebär att det är utformat för att privatpersoner ska kunna genomföra det hemma, utan krav på speciell utbildning eller erfarenhet. Om ett test däremot är CE-märkt för professionell användning, betyder det att det är avsett för användning inom sjukvården av kvalificerad personal med relevant utbildning och expertis.

Frakt- och leveransvillkor
Frakt tillkommer med 39 kr.

Våra produkter skickas till den adress du angett vid beställningen. Du som kund är ansvarig för att uppge korrekta adressuppgifter vid beställning. Om du inte fått din leverans inom 10 arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss på hello@gettested.se så hjälper vi dig.

Priser och Betalning
Alla priser är angivna i SEK inklusive moms. Betalning sker med kortbetalning via betalningsleverantören Stripe som accepterar VISA, Mastercard eller AMEX.

Ångerrätt
Du som kund har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar gälla den dag du tog emot din vara. Ångerrätten gäller endast analyser som ej skickats in till laboratoriet för analys och där test-kitet inklusive det förfrankerade kuvertet ej är använt. Kontakta hello@gettested.se för att utnyttja din ångerrätt och vidare instruktioner. Om du inte återsänder allt i orginalskick förbehåller vi oss rätten att dra av på summan för återbetalningen för att täcka avgifterna för materialkostnaden.

Vi ber dig att följa instruktionerna noga. Om du mot förmodan skulle behöva mer material för att utföra ditt test får du själv köpa till det i vår webbutik. Detta för att vi pressat priserna maximalt så att du som kund ska få marknadens bästa erbjudande.

Vid eventuell ångerrätt återbetalar vi dig inom 30 dagar från den dag du tog emot varan. Eventuella frakt- och returkostnader står kunden för själv och återbetalas ej.

Om du som kund har använt ditt test-kit och ångrar ditt köp efter det, så tar vi ut en kostnad på 200 kr för test-kitet samt 39 för frakt (totalt 239 kr) som dras av från den totala summan som vi återbetalar dig, detta för att täcka kostnaden för provmaterialet.

Reklamation
Om varan du mottagit är skadad eller om du fått fel vara, vänligen kontakta hello@gettested.se snarast möjligt så hjälper vi dig.
Vi ber dig att följa instruktionerna noga. Om du mot förmodan skulle behöva mer material för att utföra ditt test ber vi dig att kontakta hello@gettested.se.
Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Kundens Integritet
De personuppgifter du lämnar i samband med ditt köp lagras för att vi skall kunna fullfölja vårt avtal om tjänster eller produkter gentemot dig. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Kontakta oss på hello@gettested.se om någon uppgift är felaktig så korrigerar vi den eller tar bort den.

Om du valt att ta emot våra nyhetsbrev kommer vi även att behandla dina personuppgifter för att göra utskick till dig om vår verksamhet.

Övrigt
Get Tested International AB förbehåller sig rätten till eventuella prisändringar och står inte ansvariga för eventuella fel som kan härröras till laboratorium som används för provtagning och analys. Get Tested International AB reserverar sig för eventuella fel i artikelinformationen.

Registrerad bolagsadress

Get Tested International AB (org nr: 559296-6773)
Mörtnäs hagväg 3, lokal 11
13444 Gustavsberg