Beställningar innan kl 14 skickas samma dag
Välj en sida

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Innan du skickar oss din fråga, så rekommenderar vi alla att läsa våra “vanliga frågor och svar“, där vi listar de mest förekommande frågorna från våra kunder, före och efter en genomförd beställning. Du hittar dessa nedan.

Hittar du inte svaret där, så tar vi tacksamt emot din fråga i vårt frågeformulär eller så kan du skicka e-post till hello@gettested.se.

Om du undrar när ditt test-resultat kommer, och redan har väntat i 15 arbetsdagar, så hör självklart av dig. Vi är dock beroende av att labb-personalen ska kunna ge oss besked kring test-resultatet, och i vissa fall tar återkoppling på sådant ärende 1-2 dagar.

Skicka oss en fråga*

  Supporten och rådgivning öppen:

  Måndag – Fredag: 9:00 – 15:00

  Vanliga frågor och svar

  Vi får mycket frågor, vilket är superbra! Nedan har vi sammanställt svaren på de mest förekommande frågorna. Hittar du inte ditt svar här, hör av dig, så hjälper vi till.

  Vi har delat in frågor och svar i följande kategorier:

  Före köp av test

  Får jag rabatt om jag beställer fler test?

  Det brukar finnas sådana erbjudanden. Det är vanligt att man testar flera inom t.ex. familjen samtidigt.

  Kan jag lita på testresultaten?

  Vårt labb har Europas största sjukhus som kunder. Vi har fått till ett avtal med labbet som gör att vi kan erbjuda samma tjänster för privatpersoner, något vi är mycket stolta över.

  Vi arbetar med ett tyskt ackrediterat och certifierat laboratorium med lång erfarenhet  och som är betrodda och använda av läkare över hela Europa. Vårt samarbetslabb är certifierat i enlighet med EN ISO 13485 och ISO 9001.

  Hur gör man testet och vad behöver man tänka på?

  Hur gör man testet?

  Efter en beställning skickar vi hem ett test-kit med instruktioner. Där följer även med ett frankerat kuvert som postas till labbet, företrädesvis måndag eller tisdag.

  Påverkas mitt resultat av mediciner?

  Nej resultatet påverkas inte av olika mediciner.

  Vad finns i mitt resultat?

  Resultatet visar namn, datum testet gjordes, en kort introduktion så att du förstår resultatet samt exakt värde på det ämne som testats. Därutöver ges en skala mellan 0-6 vilket betyder ”hur allergisk man är”. 0 visar t.ex. ingen allergi medans 6 visar hög allergi.

  Om att skicka in provet till oss

  Kan man kyla provet?

  Det kan man med fördel göra efter att man tagit testet. Testet klarar upp till 5 dagars transport innan det analyseras, så det är viktigt att skicka t.ex. en måndag eller tisdag för att provet ska hinna komma fram innan helgen.

  Varför rekommenderar ni att man ska skicka in provet på en måndag?

  Eftersom blodprovet klarar sig upp till 5 dagar innan det blir ”obrukbart”, så vill vi försäkra oss om att labbet hinner köra testet innan det blir obsolet. Om testet t.ex. kommer fram en fredag, så kyls det direkt från labbet.

  Labbet ser direkt om blodprovet håller dålig kvalitet. Då kommer patienten behöva skicka in igen.

  Vart görs testerna?

  Vi arbetar med ett tyskt ackrediterat och certifierat laboratorium med lång erfarenhet  och som är betrodda och använda av läkare över hela Europa. Vårt samarbetslabb är certifierat i enlighet med EN ISO 13485 och ISO 9001.

  När kommer mitt resultat?

  Resultatet kommer inom 15 arbetsdagar. Du kommer att få ett email när resultatet finns tillgängligt.

  Övriga frågor

  Samarbetar ni även med sjukhus och andra vårdgivare?

  Ja det gör vi, och vi adderar kontinuerligt fler samarbetspartners och kliniker över Europa. Intresserad? Hör av dig.

  Vill du samarbeta med oss :)?

  Vi samarbetar gärna med seriösa företag och personer som kan driva hälsorelaterade frågor framåt i vårt samhälle. Ta förutsättningslöst kontakt med oss på samarbete@allergitest.se.

  Om företaget

  Get Tested International AB (559296-6773) är en svensk aktör, med bas i Stockholm, som säljer “hemmatester” till samtliga Europeiska marknader. Vår vision är att göra “dyra” tester tillgängliga för “vanliga människor” utan att tumma på kvaliteten. Genom vårt samarbete med ett ackrediterat laboratorium och vår programvara, kunskap så kan vi på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda hälsotester till de som verkligen behöver det.

  Har du en fråga? Skicka ett mail till hello@gettested.se.