Om Företaget

OM OSS

heart-icon

Över 1.000 kunder per månad från hela Europa

user-icon

Över 30 kliniker använder våra tester

ISO-icon

ISO-certifierat laboratorium

list-icon

Alla tester görs hemifrån och provsvar levereras digitalt

Get Tested International AB erbjuder hälsotester som kan göras hemifrån, dvs utan läkarbesök. Företaget har över 50 olika tester för att maximera hälsan, eller för att komma tillrätta med eventuella besvär såsom t.ex. eksem, IBS, utbrändhet osv. Alla tester görs hemifrån, och skickas direkt till ISO certifierat labb. Företaget erbjuder tester i hela Norra Europa och används av både kliniker (B2B) samt privatpersoner.

ORDER PROCESS
Efter genomförd order, erhålls ett test-kit levererat med Postnord inklusive alla instruktioner för att genomföra sitt test. Testet görs hemifrån och skickas direkt till vårt labb. Svaret levereras helt digitalt.

SAMARBETEN KLINIKER

Vill du erbjuda dina klienter våra test? Get Tested samarbetar med ett flertal ledande kliniker. Om du driver en verksamhet inom hälsa och önskar att erbjuda dina kunder våra tester är du välkommen att kontakta oss på samarbete@gettested.se. Vår programvara gör det enkelt att även att profilera i eget varumärke (white label).

BLI AFFILIATE

Driver du t.ex. en blogg inom hälsa, klinik, eller har ett relevant kundunderlag som skulle uppskatta kvalitativa hälsotester? Då kan du enkelt joina vårt affiliate-program här.

JOBBA MED OSS

Vill du jobba i ett snabbväxande företag som leder utvecklingen inom e-hälsa?

Brinner du för hälsa, och för att försöka få folk i din omgivning att på ett faktabaserat arbetssätt att må bättre. Då kan vi vara företaget som du bör ansluta dig till…

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men vi letar ständigt efter personer med ett stort driv och som brinner för hälsa. I takt med att vi växer både inom Sverige och internationellt, kommer vi att behöva stärka upp inom flera områden.

Kanske kan du göra stor skillnad för oss?

Skicka då en spontansökan till ansokan@gettested.se, skriv varför du vill jobba hos oss, vad du vill göra och hur du kan accelerera vår tillväxt / förstärka vårt team. Vi besvarar alla propåer och även om det inte innebär en fast anställning kanske det finns andra sätt att samarbeta på.