Om Företaget

OM OSS

heart-icon

Över 1.000 kunder per månad från hela Europa

user-icon

Över 100 kliniker använder våra tester

ISO-icon

ISO-certifierat laboratorium

list-icon

Alla tester görs hemifrån och provsvar levereras digitalt

Om oss

GetTested International AB är mer än bara ett företag – vi är din partner i hälsa och välmående. Vi är ledande i Europa när det gäller att tillhandahålla hälsotest hemifrån, vilket ger dig makten att ta kontroll över ditt välmående utan att behöva lämna ditt hem. Vårt omfattande utbud av över 60 olika tester är utformade för att hjälpa dig maximera din hälsa, och att identifiera och hantera eventuella hälsobesvär som eksem, IBS och utbrändhet.

Beställningsprocess

Vår enkla testprocess innebär att du får ett test-kit levererat direkt till din dörr efter att du har lagt din order. Inkluderade är tydliga instruktioner för att genomföra ditt test hemifrån. När du har genomfört testet skickas det direkt till vårt ISO-certifierade labb, och dina resultat presenteras för dig på ett klart och enkelt sätt, helt digitalt.

Samarbeten med kliniker

GetTested är stolta över att samarbeta med flera ledande kliniker och hälsoverksamheter, och vi välkomnar alltid nya samarbetspartners. Om du driver en hälsoverksamhet och vill erbjuda dina kunder våra tester, hör av dig till oss på samarbete@gettested.se. Vår programvara erbjuder också möjligheten att profilera i ditt eget varumärke (white label).

Bli Affiliate

Om du är en bloggare inom hälsa, driver en klinik, eller om du har en kundbas som skulle dra nytta av kvalitativa hälsotester, överväg att gå med i vårt affiliate-program.

Jobba med oss

Men GetTested är mer än bara våra produkter och samarbeten. Vi är ett team av engagerade individer som är passionerade för hälsa och wellness, och vi är alltid på jakt efter personer som delar vårt engagemang och driv. Om du är intresserad av att arbeta i ett snabbväxande företag som ligger i framkant av e-hälsa, vill vi gärna höra från dig. Vi söker ständigt efter talanger som kan hjälpa oss att växa och stärka vårt team. Skicka en spontanansökan till ansokan@gettested.se, och berätta varför du vill vara en del av vårt team.

GetTested International AB – tillsammans hjälper vi människor att ta kontroll över sin hälsa, en person i taget.