Hem

100+
labbtester & snabbtester

10k+
analyserade tester varje månad

100+
behandlare och kliniker använder våra tester

Över 10.000 nöjda kunder

gettested trustpilot rating

gettested jason moyer

Sveriges största urval av hemmatester

GetTested erbjuder ett brett utbud av diagnostiska tester som ger dig möjlighet att ta kontroll över din egen hälsa. Vårt samarbete med ledande, fullt ackrediterade och ISO-certifierade medicinska laboratorier säkerställer högsta kvalitet på testerna och korrekta resultat.

Utforska våra tester

gettested testprofile1

Utforska våra bästsäljare

gettested testprofile2

Symtomguide

gettested testprofile3

Utforska våra bästsäljare

Svårt att välja mellan alla våra tester? Här hittar du några av de mest sålda testerna bland våra kunder. Om du behöver mer vägledning, ta en titt på symptomguiden eller kontakta oss via e-post eller chatt.

Hur det fungerar

Välj ditt test

Bläddra igenom vårt urval av tester och kom igång med ett personligt hemtest för att mäta biomarkörer associerade med dina nuvarande symptom och mål.

Ta ditt test

När du har valt ditt test skickar vi dig ett test kit med alla material du behöver. Följ bara de medföljande instruktionerna och skicka tillbaka ditt prov till oss för analys.

Få dina resultat

När vi har mottagit och analyserat ditt prov skickar vi dig en rapport med dina testresultat. Resultaten tillhandahålls säkert och konfidentiellt via ditt egna login utan personnummerskoppling.

Följ din hälsa över tid

Efter att du vidtagit åtgärder baserat på dina resultat, kan du göra ny test för att se den förändring du vill uppnå. Eller gör test för att fortsätta tillse att allt är som det ska.

gettested faq
gettested faq

Har du en fråga? Titta här

Hur använder jag testerna?

Följ de enkla instruktionerna som medföljer ditt valda testkit för provtagning – vare sig det är blod, saliv, urin eller avföring – och skicka tillbaka det till oss för analys.

Varför behöver jag registrera mitt test-ID?

Att registrera ditt unika test-ID är avgörande för att säkerställa säkerheten och noggrannheten i dina resultat. Detta ID kopplar ditt prov till ditt personliga konto, vilket garanterar konfidentiell och exakt rapportering. Utan registrering finns det ingen koppling mellan ditt test och dig, och laboratoriet får ingen annan personlig information. Våra laboratorier analyserar inte tester som inte är registrerade, så det är viktigt att registrera ditt test-ID för att kunna få ditt resultat.

När kommer jag att få mina resultat?

Dina testresultat kommer att vara tillgängliga online inom 5-15 arbetsdagar efter att vi har mottagit ditt prov, åtkomligt via en säker inloggning på vår webbplats.

Finns det rabatter om man beställer fler tester?

Ja, att beställa flera tester på en gång kvalificerar dig för rabatter, vilket ger dig ett kostnadseffektivt sätt att genomföra omfattande hälsokontroller. Rabatten dras automatiskt i kassan vid flerköp.

Hur pålitliga är testresultaten?

Våra tester utförs av ackrediterade laboratorier, i enlighet med standarderna EN ISO 15189 och ISO 13485, vilket säkerställer pålitliga och högkvalitativa resultat.

Vilka åtgärder bör jag vidta efter att ha fått mina resultat?

Våra rapporter innehåller en del rekommendationer. Du kan även rådfråga en kvalificerad behandlare för detaljerad tolkning och råd baserat på dina resultat. Vi erbjuder också vägledning och stöd för att förstå dina resultat och planera dina nästa steg för hälsan.

Över 10.000 nöjda kunder

gettested trustpilot