Beställningar innan kl 14 skickas samma dag
Välj en sida

Allt vanligare med hemmatester

Allt vanligare med hemmatester

Under pandemin har man varit tvungen att hitta smarta lösningar för att få samhället att fortsätta snurra på. Modeordet ”digitalisering” som varit allmänt förekommande i cykler sedan 70-talet har blivit aktuellt igen.

Nu handlar det inte primärt om lösningar för att kunna lagra information, spara på pappersförbrukning eller bemöta piratkopiering, utan att kunna utföra vardagliga aktiviteter hemifrån. Många har i och med detta insett fördelen med att kunna testa för till exempel allergi, mineralbrist, Omega 3 & 6-nivåer och vitamin D-brist hemifrån.

Vitamin B12 Test

Letar du efter vitamin D-test, histaminintoleranstest eller något liknande? Se alla våra hemmatester här.

Läs mer och beställ ditt test här

Utveckling av säkra hemtester

Fördelarna med hemmatester torde vara självklara, men framför allt en punkt har visat sig vara guld värd i dagens samhälle: möjligheten att testa sig för vanliga problem utan att belasta vården. Under tider då sjukvårdens resurser är pressade till sin spets är det alltid en fördel om man kan göra något på egen hand. Intresset för hemtester har därför ökat och förhoppningsvis innebär det också att nya, revolutionerande, säkra och prisvärda tester kommer att utvecklas inom den närmsta framtiden.
Det, i kombination med andra digitala alternativ som till exempel rådgivning och läkarbesök via video-chatt, har revolutionerat sjukvården på ett positivt sätt både ur säkerhets- och kostnadsperspektiv.

Fortfarande viktigt med läkarbesök vid minsta osäkerhet

Kom ihåg att viljan att inte ”störa” läkaren är en dålig ursäkt för att inte besöka vårdcentralen om man är orolig eller behöver hjälp. Skaffa alltid professionell hjälp om du behöver! Detsamma gäller våra tester. Det tål att upprepas att självtester och hemmatester alltid bör kompletteras med läkarbesök i de fall man är minsta osäker, eller om det berör allvarliga sjukdomar.

GetTested - Vi kan hälsa

Ställ gärna frågor om allergier, intoleranser, korsallergier, magbesvär såsom IBS eller annat du undrar över. Du kan kontakta oss här, eller genom att skriva en kommentar nedan.

    0 kommentarer

    Skicka en kommentar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *